BY MILLATAHKANEN

Brändikiihdyttämö

Yksinyrittäjän brändikurssi, jossa käydään läpi brändäämisen perusasiat brändipersoonan luomisesta markkinointiviestin laatimiseen.
view_module Modules 9
menu_book Sessions 15

About This Product:


Brändi on yrityksesi tärkein pääoma. Brändi kasvattaa yrityksesi arvoa ja mahdollisesti lisää myyntiä.

Brändin avulla asiakkaasi tietävät millaisen kokemuksen he yritykseltäsi saavat, kun he ostavat sinulta. Samalla voit myös erottua kilpailijoistasi ja sinut muistetaan paremmin.

Kun sinulla on hyvin suunniteltu brändi, unelma-asiakkaasi saattavat löytää sinut helpommin ja sinulta halutaan ostaa.

Kun olet miettinyt yrityksesi brändin hyvin, sinulle vapautuu enemmän aikaa, koska sinun ei tarvitse enää miettiä, mitä haluat asiakkaillesi viestiä. Uutiskirjeiden, somepostausten ja blogiartikkeleiden kirjoittaminen helpottuu sekä nopeutuu, koska tiedät mihin pyrit (missio), mitä haluat saavuttaa (visio) ja kenelle kirjoitat. Tiedät myös mitä värejä, fontteja, millaisella tyylillä viestiä ja millaista kuvaa sinun kannattaa käyttää mm. markkinoinnissasi.

Brändikiihdyttämön avulla
 • pystyt määrittelemään brändipersoonasi, jotta saat suunniteltua yrityksellesi sopivan persoonallisen brändin, joka kiinnostaa ja puhuttelee asiakkaitasi.
 • Osaat analysoida kilpailijoitasi, jotta pystyt erottumaan paremmin muista ja tekemään omaa uniikkia juttuasi.
 • Opit tekemään brändillesi inspiraatiotaulun, jotta sinun on helppo muistaa miltä brändisi näyttää ja tuntuu visuaalisesti ja minkälaisen kuvan haluat brändistäsi muille viestittää.
 • Opit kirjoittamaan toimivan markkinointiviestin ja brändiviestin, jotta osaat esitellä yritystäsi kiinnostavasti muille. Voit käyttää näitä esittelyteksteissä, someprofiilissasi ja nettisivuillasi.
 • Osaat määritellä kohdeyleisösi ja unelma-asiakkaasi, ydinosaamisesi ja tiedät miksi teet sitä mitä teet.
 • Osaat tehdä brändisi äänelle sopivan inspiraatiokirjaston, jossa sinulla on tallennettuna sanastoa ja lauseita, joita voit käyttää markkinoinnissasi, somepostauksissasi ja uutiskirjeissäsi.
 • Opit kehittämään brändillesi ja yhteisöllesi sopivan nimen ja sloganit, jotta yrityksesi jäisi asiakkaidesi mieleen helpommin.
 • Osaat valita brändillesi yhteen sopivat fontit ja värit, jotta yrityksesi ilme on yhteneväinen sanomasi kanssa ja herättää luottamusta ja kiinnostusta asiakkaissasi.

Brändikiihdyttämö sopii
 • yksinyrittäjille, jotka ovat hiljattain perustaneet oman yrityksen ja haluavat nostaa sen uudelle tasolle,
 • yrittäjyyttä suunnitteleville, jotka haluavat oppia luomaan tulevalle yritykselleen loistavan brändin jo ennen sen perustamista, jotta yrityksen lanseeraus ja ensimmäinen vuosi saattaisi sujua kivuttomammin,
 • yrittäjille, jotka haluavat uudistaa tai kehittää olemassa olevaa brändiään, jotta yritys mahdollisesti voisi saada enemmän asiakkaita ja myyntiä.

Brändikiihdyttömö ei sovi
 • sellaisille ihmisille, jotka eivät ole valmiita tekemään yrityksensä brändin eteen töitä, jotta yrityksellä olisi mahdollisuus menestyä paremmin.

 

Huom! Kurssi on suomenkielinen.

Huom! Jos ostat tämän kurssin nyt, saat bonuksena kaupan päälle lokakuussa pääsyn masterclassiini "Sielukkaan brändin suunnittelun ABC". Pidän koulutuksen livenä Zoomissa ja siellä sinulla on mahdollista kysyä kysymyksiäsi brändisi suunnitteluun liittyen.

Program Details


Aloita tästä
Available Now
Tule mukaan Facebook -ryhmääni!
Available Now

Tee brändipersoonatesti
Available Now

Työkirja 1: Brändipersoona
Available Now
Kilpailijoiden kartoitus
Available Now
Bränditaulun rakentaminen
Available Now

Työkirja 2: Markkinointiviesti ja brändiviesti
Available Now

Inspiraatiokirjaston kokoaminen
Available Now
Työkirja 3: Brändisi ääni
Available Now

Brändisi nimeäminen ja slogan
Available Now

Mielenkiintoisia brändejä inspiraatioon
Available Now
Inspiraatiotaulun tekeminen
Available Now
Valitse brändillesi fontit
Available Now

Valitse brändillesi värit
Available Now

Vinkkejä jatkoon
Available Now

What Do People Think About This Program?


No ratings yet.
Milla Tähkänen


Access other courses by Milla
Get This Course Today
€79.00
Disclaimer: The views, information, or opinions expressed on or during any mastermind or otherwise publicized on our online and mobile resources are solely those of the creating authors or contributors and not those of MasterMind Consulting, LLC (“MasterMind”) or its affiliates. Furthermore, Mastermind Consulting, LLC is not responsible for and does not verify the accuracy of any of the information used or provided by the Seller. You are purchasing from a third-party Seller and not from MasterMind. Seller is responsible for customer service and refunds for your purchase. MasterMind does not assume any liability for the content provided by Seller and does not act as Seller’s agent. For courses that are not live events (not hosted on a specific date), all sales are subject to a 7 day cancellation period. For live events (hosted on a specific date), all sales are subject to a 3 day cancellation period. For courses that have live sessions over an extended or distributed period of time, all sales are subject to a prorated refund based on the number of sessions that have been attended or participated in.

Disclosure: Taustasi, koulutuksesi, kokemuksesi ja työmoraalisi voivat vaihdella. Tämän kurssin käyminen ei ole tae onnistumisesta. Tulokset voivat vaihdella.